Català Español English
TRIMDELSON
QS CERT

Direcció:

Calle San Pere 4 08291 Ripollet Barcelona

Telèfon:

+34 935912781

Benvinguts a la nostra empresa!

Escometem projectes individuals

Calçat

Automòbil

Construcció

Impermeabilització

Recobriment de rodets

Estem preparats per satisfer les necessitats dels seus projectes!

QUALITAT

 • Certificació ISO
  Certificació ISO

  Per mitjà de la certificació ISO 9001: 2015 garantim que la nostra qualitat és transparent i amb una gran adaptabilitat a les necessitats de cada client.
  Disposem d'una petita línia producció (1 litre) que ens permet anar depurant les nostres mescles dia rere dia. 

 • Experiència
  Experiència

  El nostre coneixement i experiència en barreges de cautxú ens permet dissenyar solucions sota normes generals UNE, ISO, ASTM, DIN, JIS, NF, KTW, etc., o altres específiques (com les de Renault, WV, Mercedes, General Motors, Nissan, Porsche, etc.). 

 • Paletitzadora automàtica

  

MEDI AMBIENT

A Trimdelson Trade, empresa dedicada a la fabricació de cautxú ubicada a Barcelona, ​​realitzem una instal·lació fotovoltaica per a autoconsum industrial de 63,96 kWp amb un total de 164 mòduls. Gràcies a aquesta instal·lació de panells solars, el client genera una producció d'energia anual de 84.690 kWh, cosa que li ha permès reduir la tarifa elèctrica anual en un 8% i evitar l'emissió a l'atmosfera de gairebé 30 tones de CO2 anuals. El termini damortització daquesta obra sestima en 5 anys. L'equivalent en arbres plantats a aquesta obra és de 2.117 i l'equivalent en tones de petroli estalviades és de 7,28t.

 • Instal·lació fotovoltaica
 • Instal·lació fotovoltaica
 • Instal·lació fotovoltaica
 • Instal·lació fotovoltaica

EL NOSTRE EQUIP

Trimdelson trade és una empresa jove, dinàmica i en constant creixement , fundada el 2010 pel Sr. Enric Torras, des dels seus inicis s'ha caracteritzat pel constant desenvolupament de les seves mescles .

Comptem amb un equip professional altament qualificat amb més de vint anys d'experiència en el sector, això ens permet satisfer totes les necessitats dels nostres clients.

El nostre sistema de qualitat , certificat per la norma ISO , té cura meticulosament tot el procés de fabricació, buscant l'excel·lència en la producció, per complir amb tots els requisits de les diferents barreges.

Sempre ens hem caracteritzat per la nostra expedició, mitjançant la presentació pactada amb el client i amb un termini de lliurament de 2 a 3 dies a la província de Barcelona i de < strong> 4 a 5 dies a la resta de la península .

Eloy Vicente Calvo
Càrrec: Cap de producció
Telèfon: 626894346
Correu electònic:
Alberto Vicente Segovia
Càrrec: Responsable de qualitat
Telèfon: 687215804
Correu electònic:
Yolanda Domingo Cárceles
Càrrec: Administració
Telèfon: 935912781
Correu electònic:
COMERCIAL
Càrrec: Comercial
Telèfon: ---
Correu electònic:

zz